Quick Support

Waarom KempenVoIP

Superieure service en support

Een goede service richting de klanten is voor KempenVoIP het uitgangspunt van iedere dienst. Dit begint bij het in kaart brengen van de huidige situatie. Mark van KempenVoIP is bevlogen en beschikt over inlevingsvermogen, hierdoor kan hij u voorzien van een passend advies. Gedurende het implementatie proces zorgt hij ervoor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent en hij zorgt vervolgens door zijn kundigheid voor een soepel verloop van dit proces. Maakt u eenmaal gebruik van één van KempenVoIP's diensten, dan kunt u rekenen op de beste support denkbaar. Of u nu wilt dat wij 24/7 bereikbaar voor u zijn of gewoon tijdens kantooruren, bij KempenVoIP heeft u altijd snel iemand aan de lijn.

Betrouwbare partner

KempenVoIP hecht grote waarde aan het principe “ afspraak is afspraak”. Gebruikers moeten er immers van op aan kunnen dat de overeengekomen faciliteiten op het overeengekomen tijdstip beschikbaar zijn. Dat schept duidelijkheid. Ook in technisch opzicht is betrouwbaarheid zeer belangrijk, hierom kiest KempenVoIP ervoor om alleen te werken met gerenommeerde partners die dezelfde kwaliteitseisen stellen aan hun producten als KempenVoIP aan haar diensten.

Innovatief en specialist

Als pionier begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van onder andere Hosted VoIP. Innovatie is vanaf dag 1 een belangrijke kracht van KempenVoIP. Met een jong team dat constant op zoek is naar mogelijkheden en ontwikkelingen op de Telecom markt, probeert KempenVoIP dagelijks het verschil te maken.

Eén aanspreekpunt

Als klant heeft u bij KempenVoIP één aanspreekpunt. Dat betekent dat uw vragen, wijzigingen en/of problemen snel worden verwerkt. Staat u bij providers vaak minuten lang in de wacht of wordt u van het kastje naar de muur gestuurd, bij KempenVoIP krijgt u altijd direct iemand aan de telefoon. Door korte communicatielijnen kunnen vragen eenvoudig en snel worden beantwoord en aanpassingen snel worden doorgevoerd. Wij maken geen onderscheidt in grote of kleine klanten, bij KempenVoIP krijgt iedereen dezelfde superieure service. Dat is simpelweg belangrijk.

Transparant en overzichtelijk

Samen werken met mensen waar je van op aan kunt en weten waar je aan toe bent wanneer je iets afspreekt. Dat zijn twee zeer belangrijke kernwaarden van KempenVoIP. Geen ingewikkelde voorwaarden, of onduidelijke verbintenissen. Uw facturen zijn altijd online inzichtelijk en duidelijk uitgesplitst. Transparantie in gemaakte afspraken en overzichtelijke facturatie, dat is waar u op kunt rekenen wanneer u een dienst afneemt van KempenVoIP.